Auto wegenbelastingvrij: prive leasen?

Dankzij de huidige wetgeving wat betreft milieu brengt een wegenbelastingvrije auto veel aantrekkelijke voordelen met zich mee: een auto wegenbelastingvrij is goedkoop in aanschaf, u betaalt geen wegenbelasting, over het algemeen minder verzekering en bovendien is tanken bij de benzinepomp heel aangenaam omdat een wegenbelastingvrije auto heel weinig brandstof verbruikt. U spaart dus niet alleen het milieu, maar vooral uw portomonnee!

Voor veel mensen is het kopen van een auto wegenbelastingvrij alleen een brug te ver. Auto's blijven duur om te kopen, zelfs na de aftrek van het BPM voordeel (= aanschafbelasting) voor milieuvriendelijke auto's.

Tegenwoordig is er een aantrekkelijk alternatief voor deze mensen. U kent het misschien wel van uw werk: prive lease. Bij prive leasen, ook wel particulier leasen genoemd, least u tegen een vast bedrag per maand een auto, waarbij alle vaste lasten zoals verzekering, wegenbelasting en onderhoud zijn inbegrepen. Alleen brandstofkosten betaalt u bij prive leasing zelf. Prive leasen kan al vanaf 175 euro per maand!

Kijk eens of prive leasen voor u een goed alternatief is voor het kopen van een auto. Prive lease wordt door veel mensen als erg gemakkelijk ervaren: u bent zeker van uw maandelijkse kosten en de leasemaatschappij regelt alle onderhoud voor u. Bovendien rijdt u in een compleet nieuwe auto - met alle voordelen van dien. Least u een wegenbelastingvrije auto, dan zijn zelfs de enige extra kosten die u heeft, de brandstof, extra voordelig omdat wegenbelastingvrije auto's erg zuinige auto's zijn!