Occasion lease trend in Nederland

Het automotive fenomeen occasion lease is een trend in Nederland. Afgelopen jaren zijn er dankzij de financiële voordelen duizenden schone, wegenbelastingvrije auto's verkocht. Zo ook in de leasebranche. Deze auto's worden op dit moment massaal weer ingeleverd vanwege het aflopen van het leasecontract. Een deel van deze auto's wordt door leasemaatschappijen ter occasion lease aangeboden, waarbij een particulier of bedrijf deze gebruikte auto kan leasen.

Wegenbelastingvrije occasion lease

Wegenbelastingvrije occasions zijn bij occasion lease zeer gewilde auto's. Nog zeker tot 2014 biedt het leasen van een wegenbelastingvrije occasion bedrijven en particulieren de voordelen van een zuinige auto: geen afdracht van wegenbelasting, geen bijtelling en een zeer laag brandstofverbruik waardoor de auto in gebruik ook nog eens zeer voordelig is.

Je kunt dus wel zeggen dat occasion lease een zogenaamd trending topic is in Nederland. En dat is ook niet voor niets, want de voordelen zijn voor eenieder aantrekkelijk. In deze economisch moeilijke tijden kunt u wel wat geld besparen. Op het gebied van vervoer is occasion lease daarom een ideale auto oplossing!